Wil je er op tijd bij zijn voor 2016? Stuur ons alvast een mailtje!

Waarom deze kerstpakketten?

Elk jaar stellen wij een uniek kerstgeschenk samen. Een kerstpakket dat bestaat uit zowel lokale als mondiale producten waarvan de opbrengst gaat naar sociale projecten. Het project dat je als afnemer steunt kan aansluiten bij de doelstellingen van je bedrijf of de sector waarin je werkt. Werk je bij een onderwijsinstelling? Dan wordt de opbrengst gedoneerd aan een scholenproject in een ontwikkelingsland.

Stel je eigen pakket samen!

Een eigen kerstpakket samenstellen is mogelijk vanaf 100 stuks. Uiteraard dragen wij verschillende opties aan waarvan wij denken dat ze aansluiten bij jouw bedrijf.
We hebben ter inspiratie een aantal producten samengesteld. Maar ons motto: alles kan,
en alles mag. We zitten boordevol ideeën en gaan graag met je om tafel om jouw kerstwens te vervullen.

Kies wie je steunt!

Alles op een rijtje

* Duurzaam, lokaal en lekker. Het pakket bevat lokale en mondiale producten om je vingers bij af te likken!

* 90% van de opbrengst gaat naar een goed doel die aansluit bij jouw bedrijf! Dit kan al snel over serieuze bedragen gaan!

* Maatschappelijk verantwoord. De pakketten worden ingepakt op de sociale werkplaats.

* Draag je MVO-verhaal uit. Een goede manier om het MVO-beleid van jouw organisatie te communiceren. Meer gedetailleerde informatie over onze projecten kunnen we op verzoek aanleveren.

* Mogelijkheid om de samenwerking uit te breiden door o.a. kennisuitwisseling, kunstuitleen en coaching

* De reacties van afgelopen jaren waren unaniem positief! Scroll naar beneden.

Referenties

De reacties van de medewerkers zijn unaniem positief! Van directeur tot medewerkers. Het idee achter het pakket is goed gevallen maar ik denk dat ook de inhoud van het pakket het deed. Alles was bruikbaar. De directeur was blij dat het voorwoord in het boekje mocht.
Jackie van der Ende, Verslavingszorg Noord Nederland
Wat een ontzettend leuk pakket! Vooral het poëzie boekje was erg ontroerend en mooi. Mijn medewerkers waren erg onder de indruk.
Wout Last, Hint
Ook Monique kwam persoonlijk haar lof over het pakket uitspreken en Conchita was er zo blij mee dat ze het op Facebook had gezet
Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord op de pakketten. Zowel op de inhoud als op de intentie erachter. Ik merk dat mensen het over het algemeen toch belangrijk vinden dat er een extra waarde aan hangt.
Greetje Hingstman, Interzorg Noord Nederland