Over Fair Chances

Trots!

In 2014 zijn wij verkozen tot één van de Duurzame Jonge 100! Bekijk hier de hele lijst.

Het bestuur

Kristel Hulsebos

Kristel (1986) wil de wereld graag een beetje mooier maken. Om dat te bereiken heeft ze de Stichting Fair Chances opgericht. Na haar Bachelor International Communication aan de Hogeschool van Groningen heeft Kristel – met een goedgevulde rugzak aan ervaringen – Stichting Fair Chances opgericht. Kristel heeft tijdens haar reizen ervaren dat lokale kleinschalige initiatieven vaak beter werken dan massale inzamelingsacties.

Emiel Swierstra

Emiel (1987) komt uit een creatief ondernemersgezin. Als penningmeester bewaakt Emiel de inkomsten en uitgaven. Daarnaast houdt Emiel zich bezig met creatieve processen binnen Stichting Fair Chances. Ontwikkelen van creatieve concepten en nieuwe ontwikkelingen horen tot zijn takenpakket.

Jorrit Drenth

Jorrit (1981) heeft het ontwikkelingswerk met de paplepel ingegoten gekregen. Het huis van de familie Drenth wordt dagelijks bevolkt door een bont gezelschap kinderen. Iedereen is welkom van adoptie tot pleegkind, iedereen vindt er een veilige plek. Binnen Stichting Fair Chances is Jorrit aan de slag als secretaris. Als zelfstandig ondernemer zet Jorrit zijn network in om de boodschap van Stichting Fair Chances uit te dragen.

Onze Missie

Fair Chances wil de wereld eerlijker, duurzamer en een beetje mooier maken. Ons doel? Zoveel mogelijk bedrijven en goede doelen stimuleren om hun handen ineen te slaan en samen te werken. Fair Chances faciliteert deze samenwerking

Jaarverslag downloaden?

Download hier ons jaaroverzicht voor inzicht in onze cashflows, cashcows en meer… (is onderweg!)

Geef een Fair Chances kerstpakket

En steun een goed doel naar keuze

Wil jij de wereld een beetje beter maken? Neem het Fair Chances kerstpakket af en steun een goed doel dat aansluit bij de doelstelling van jouw bedrijf of organisatie. Een win-win situatie!

Bekijk de mogelijkheden..

Dol op koken?

Dit kookboek bevat een bonte verzameling van inspirerende recepten, bereidingswijzen, anekdotes, eetgewoontes en veel kleurrijke foto’s.

Iedere moeder heeft haar eigen stijl en creëert haar eigen sfeer op tafel en in de keuken. Je stapt telkens een andere wereld binnen.
Mama’s voor mama’s. Met de opbrengst van dit kookboek steunen wij een aantal projecten voor moeders wereldwijd.
Bekijk meer..