Zorg & Gezondheid

Elk jaar stellen wij een uniek kerstgeschenk samen. Een kerstpakket dat bestaat uit lokale als mondiale producten waarvan de opbrengst gaat naar sociale projecten. Het project dat je als afnemer steunt kan aansluiten bij de doelstellingen van je bedrijf of de sector waarin je werkt.

Als je maar gezond bent! Het aanbod van zorgcentra is schaars op veel plekken in de wereld. Daar kan jij samen met je collega’s verandering in brengen. Denk aan het steunen van ziekenhuizen, ouderenopvang of verloskundigen.

Ontmoet WorldGranny

Wereldwijd bestrijdt World Granny de oorzaken van armoede op hoge leeftijd. WorldGranny mobiliseert politici, beleidsmakers, bedrijfsleven, organisaties en gewone mensen (zoals u en ik) om zich met hart en ziel in te zetten om de vergrijzing ons niet de baas te laten worden. Zelfredzaamheid, wereldwijd.

Momenteel zijn we bezig met het “Knitting Social Fabric’ project waarin Grannies uit Peru mooie projecten breien die wij op de Nederlandse markt aanbieden.

Ontmoet Francien’s Shelter

In Kenia zijn er nogal wat oude mensen die zich niet meer kunnen redden en hun kinderen hebben verloren. Niemand kijkt naar hen om en zij zijn gedoemd weg te kwijnen. Zij gaan een onzalig einde tegemoet terwijl wij denken deze weerloze ouderen eenvoudig te kunnen helpen.

In de eerste plaats helpen wij aan de hand van het “Tafeltje Dekje” systeem. Daarnaast kunnen we de ouderen ook voorzien van zorg en onderdak.

Kies jouw kerstpakket uit!

Click edit button to change this text.